!!

Hello Guest:

You will have to login or register in order to view all topics and posts! What you're seeing is only a sliver of what RAF is all about.


Post reply

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Attach:
(Clear Attachment)
(more attachments)
Allowed file types: doc, gif, jpg, mp3, pdf, png, txt, zip, bmp, mht
Restrictions: 10 per post, maximum individual size 10240KB
Note that any files attached will not be displayed until approved by a moderator.
Verification:
Is the moon a square or circle?:
On a QWERTY keyboard, what is the third letter?:
Is Ax male or female?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: .: Asmo
« on: April 08, 2017, 08:47:24 PM »

Probably has to do with your ciphers and socket settings at work. Or proxy set by GPOs and what not.
Posted by: Shenmue654
« on: March 29, 2017, 04:43:35 PM »

Aaaawwww. XD Guess I'll have to not use the work computer to slack off then. ; )
Posted by: Richard
« on: March 29, 2017, 04:19:13 PM »

Nothing installed on our end :-)
Posted by: Shenmue654
« on: March 29, 2017, 04:16:45 PM »

My work computer, as of today, has spontaneously started saying "Not Acceptable!" "An appropriate representation of the requested resource could not be found on this server. This error was generated by Mod._Security" every time I try to post on RAF.

Now admittedly I shouldn't be trying to post during work hours (I R bad : p), so maybe this is my work's creative way of saying "Do Your Freaking Job." In which case, don't do anything.

But I suspect it has more to do with our TunnelBear VPN app, which hides our activity from prying eyes. Maybe RAF's servers think I'm creepy now?? Is there any obvious server feature that could be causing this from your end, is what I'm saying.